top of page

VI HAR GOTT OM PLATS FÖR MAGASINERING

Stort eller litet utrymme

Att hyra utrymme hos oss är både tryggt och smidigt. Vi erbjuder allt från ytor på 1-2 m², upp till lager på 100 m². Du väljer själv hur länge du vill hyra ditt utrymme. 

Privatperson

Som privatperson kan du vara trygg med att hyra ett utrymme hos oss. Du ansvarar själv över att sakerna i ditt utrymme är väl förpackade. Vår förvaringslösning passar dig som är behov av ett tillfälligt utrymme under en viss period och inte behöver komma åt sakerna under tiden. I våra lokaler är det endast vår egen personal som vistas. Om du behöver hjälp finns vår personal på plats och kan hjälpa till med truck eller viss bärhjälp.  

Företag

För dig som företagare kan vi erbjuda större utrymmen för lagerhållning. Vi har ca 400 pallplatser för tillfällig eller längre förvaring. Vi kan också hjälpa till med viss logistikhantering om produkter behövs levereras direkt till kund. Kontakta oss för mer information och offert. 

OFFERT

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert så snart vi kan.

Tack för din förfrågan. Vi återkommer inom kort med en offert.

EN LOGISTIKPARTNER!

 

”Vi kan starkt rekommendera Sweakronan, de tar på sig ansvar, levererar alltid i tid, löser ev. problem som uppstår och är mycket trevliga mot våra kunder– en bra logistikpartner helt enkelt”

Adam Zollner, Profilservice

bottom of page