Vår specialitet är dödsbo

I dag blir det allt vanligare att anhöriga bor långt bort och har svårigheter att ta sig tid för att träffa varandra för att gå igenom och dela upp lösöret från den avlidna anhörige. I detta läge kan vi hjälpa till!

 

Vi kommer kostnandsfritt ut och kollar upp lösöret och utefter det rekommenderar vi på vilket sätt som lösöret kan avyttras smidigast och till bästa förmodade avkastning. Denna rekommendation är skriftlig och innehåller vår bedömning hur hemmet kan tömmas och godset avyttras mest kostnadseffektivt samt prisuppgifter på arbetet angivet.

 

Om Sweakronan får förtroendet genom att bli anlitade att genomföra något av alternativen fungerar vi även som huvudentreprenör och sköter alla kontakter med ev. underleverantörer såsom städfirma eller auktionshus.

 

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda en helhetslösning när det gäller lösöre och övrig hantering vid flytt eller dödsfall.

 

Våra uppdragsgivare är auktionshus, begravningsfirmor, mäklare, fastighetsägare, socialförvaltning, förmyndare, antikhandlare samt privatpersoner och anhöriga. Vi har ett nära samarbete med vissa större mäklarfirmor.

 

* Värdering av lösöre, konst och antikviteter inför arvskifte

* Förmedla köpare  av hela eller delar av dödsbon
* Packning av gods
* Sortering av hemmet
* Flyttkörning
* Röjning och förberedelser inför städning
* Flyttstädning
* Trädgårdsstädning
* Grovsopor till återvinning
* Överblivet gods skänkes till välgörenhet
* Auktion av hela eller delar av dödsboet.
* Magasinering av lösöre

OFFERT

Kontakta mig direkt så berättar jag mer och vi kan boka en tid för ett kostnadsförslag. 

Daniel Nord

VD
013-327 29 61
daniel.nord@sweakronan.se

Linköping

013-327 29 60

Mjölby

0142-61 19 60

Motala

0141-75 39 60

Tranås

0140-18116

Sweakronan Sverige AB

Orgnr: 559014-4589